marți, 24 noiembrie 2009

Dumitran Ioana Andreea















Andreea, este o fetita de aproape 9 ani, eleva in clasa a II a la Scoala Generala Nr. 1 - Campina.
Este nascuta pe data de 28.07.2001, ii place foarte mult pictura, circul, desenele animate si adora vacantele la mare.
In luna noiembrie 2009 Andreea a fost diagnosticata cu FORMATIUNE TUMORALA INFILTRATIVA BULBO-PROTUBERENTIALA ( tumora pe trunchiul cerebral inoperabila datorita pozitiei foarte apropiate de toti centrii cardio-respiratori).
In luna noiembrie a anului 2009 ,in urma unei campanii umanitare, s-a reusit strangerea sumei necesare pentru un tratament in strainatate. Pe 5 decembrie a plecat impreuna cu familia la Clinica Mediclin Robert Janker din Bonn, Germania unde timp de 2 luni de zile a urmat un tratament radioterapeutic stereotactic fractionat cu sistemul NOVALIS concomitent cu un tratament chimioterapeutic cu TEMODAL. La intoarcerea in tara la sfarsitul lunii ianuarie 2010 starea generala a Andreei a fost mult imbunatatita.

In luna martie Andreea a trebuit sa mearga din nou in Germania pentru control. In urma acestuia familia a aflat ca tumoarea si-a redus volumul cu aproximativ 30%. Pentru stabilirea unui tratament cat mai exact pentru viitor Andreea a facut un control si la Centrul de Medicina Pediatrica din cadrul Clinicii Universitare  din Bonn. Si aici s-a confirmat reactia pozitiva la tratamentul efectuat in iarna si a primit recomandarea de a continua cu tratament chimioterapeutic cu TEMODAL timp de cel putin un an de zile cu controale  la fiecare 4 luni.

In prezent Andreea urmeaza acest tratament iar la finele lunii iunie trebuie sa efectueze urmatorul control.

Andreea este o luptatoare si acum munceste pentru a recupera timpul petrecut prin spitale si  vrea neaparat sa termine clasa a II-a odata cu colegii sai si nu concepe sa nu i-a premiul  I .

De noi depinde daca ii dam o sansa la viata. Merita sa incercam,faceti un gest nobil pentru ea, pentru familia ei care doreste sa o aibe alaturi cat mai mult timp si chiar pentru fiecare dintre noi. E nedrept ca viata sa tina de o suma de bani. Andreea va avea dea cum incolo nevoie de foarte multi bani pentru a putea face fata acestui tratament de lunga durata si  poate se va putea pune problema si a unei operatii in viitor.

Viata o supune la o incercare mult prea greu de trecut pentru varsta ei, dar noi putem face ceva.  Sa ajutam un copil care nu a gresit cu nimic. DAR DIN DAR SE FACE RAI. Sa dam dovada de generozitate!

IMPREUNA VOM REUSI!






Conturile sunt deschise la ba
nca Transilvania. Titular cont: Dumitran Steliana
Lei: RO21BTRL059
01201U40273XX
Euro: RO93BT
RL05904201U40273XX

ING - Bank: RO53INGB0000999901726848 Titularul contului: Dumitran Steliana

BCR: Titularul contului: Dumitran Alexandru Adrian
Euro: RO46RNCB0208010223220005

SWIFT: RNCBROBU

Lei: RO19RNCB0208010223220006

BANCA TRANSILVANIA

TITULAR : DUMITRAN GABRIEL

RO 59 BTRL 0590 1201 U402 94XX - LEI

BCR

TITULAR:  DUMITRAN GABRIEL

RO 46 RNCB 0208 0100 2362 0001 - LEI

RO 13 RNCB 0208 0100 2362 0013 – EURO

 



Telefon:
0745088061 - Dumitran
Gabriel (tata)

e-mail: gabi.dumitran@yahoo.com





27 de comentarii:

  1. Mai aveti si alte poze? v-as putea ajuta sa le paginati mai bine pe blog. Pot scrie acest articol si pe unul din blogurile mele? e-mailul meu tache_florin@ymail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Voi prelua linkul pe blogul meu, unde am o sectiune speciala de promovare a acestui tip de cazuri.
    Sfatul meu sincer, si fara sa vreau sa va lovesc si mai tare, este sa puneti pe blog si documentele medicale ale Andreei, altfel scepticii vor crede ca nu este un caz real.
    Insanatosire grabnica Andreei!

    RăspundețiȘtergere
  3. ca sa putem ajuta ne trebuie mai multe date cum ar fi adresa bancii, titularul contului, adresa titularului etc...multumesc
    pe email whitesnake_702001@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt mamica unei colege de clasa a Andreei. Este un copil deosebit, sensibil si talentat! Trebuie sa ne unim eforturile si sa o ajutam!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru cine a facut acest blog, sfatul meu pentru a putea sa il "promovati" cat de cat este sa intrati pe toate forumurile/blogurile mari, ale celor pe care ii cunoasteti, sau care credeti ca ar putea ajuta cu un banner undeva..oriunde pe site. Poate or sa fie vizitatori care or sa fie impresionati de caz si or sa vrea sa doneze. Eu am facut un banner pentru acest blog pe care il gasiti aici:
    http://i.imagehost.org/0244/banner.png
    Rugati toti cei care au site-uri si ii cunoasteti, sau alte forumuri si bloguri sa il puna oriunde. Orice vizita ar conta si ar ajuta...

    RăspundețiȘtergere
  6. In ciuda dimensiunilor pe care il are bannerul de mai sus, m-am gandit ca multi nu or sa accepte pe site-ul lor(Am intalnit persoane care, pentru ei spatiul pentru RECLAMA este mult mai important decat VIATA UNUI OM, si am ramas uimit.)
    Oricum, link-ul urmator este pentru un banner mai mic de tip (125x125):
    http://h.imagehost.org/0444/125_125_dumitranandreea.png
    Mult succes. Eu am incercat sa apelez la prietenii mei si am reusit sa il pun pe un site frecventat de 500 vizitatori pe zii. Sa speram ca exista totusi oameni cu suflet, si ca vom reusii sa strangem mai multi bani! Fata aceasta chiar merita o sansa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Inca un banner de dimensiuni inalte ( 160x700 px ) pe care mi l-a cerut cineva sa il puna pe blogul lui!
    Asa ca las si aici link catre banner pentru cine mai doreste sa sprijine aceasta campanie si sa puna pe site la el:
    http://h.imagehost.org/0307/160_700_DUMITRANANDREEA.png
    Prieteni de ai mei au inceput sa raspandeasca aceste bannere! Sa ne ajute Dumnezeu sa strangem toti banii de care e nevoie. V-am lasat. Probabil ca o sa mai revin cu alte bannere daca mai reusesc sa mai gasesc sprijin in prieteni! O zi buna tuturor

    RăspundețiȘtergere
  8. Suntem alaturi de tine Andreea!

    RăspundețiȘtergere
  9. Vă doresc multă putere şi credinţă, iar Andreei, care este o minune de fetiţă, îi doresc ca în curând să primească cel mai frumos dar de la Moş Crăciun...sănătatea!!!

    http://ia-atitudine.blogspot.com/2009/11/dumitran-ioana-andreea.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Am pus bannerul si pe www.piese-serviceatv.ro
    D-zeu fie cu voi!

    RăspundețiȘtergere
  11. e cumplit blogul asta negru. Cand il deschizi, ai senzatia ca acest copil nu mai este printre cei vii. Ar fi bine sa schimbati fundalul intr-o culoare mai optimista. O sa afisez si eu cazul pe blogul meu. Mult succes si sanatate micutei!

    RăspundețiȘtergere
  12. Multa sanatate pentru Andreea si parintilor putere de a trece peste acest necaz. Mai ca-mi vine sa plang, pentru ca fiul meu este cu 3 saptamani mai mic decat Andreea si stiu ce inseamna pentru un parinte ca un copil sa fie bolnav.Al meu are insuficienta renala cronica si la varsta de 9 luni l-am dus in Cluj pe moarte.O echipa de medici cu suflet si bunul Dumnezeu ( caruia ne-am rugat ,alaturi de preoti din 6 biserici), au facut ca dupa aproape 2 ani petrecuti prin spitale, sa isi revina.De aceea spun ca stiu exact prin ce trec parintii cu copii bolnavi. Sa aveti speranta si toate se vor rezolva. Sa nu uitam ca e Craciunul si acum multe miracole se intampla. Am trimis linkul la peste 1000 de persoane. Dumnezeu sa va ajute, sa va dea multa sanatate si Sarbatori Fericite!

    RăspundețiȘtergere
  13. Dumnezeu face minuni si nu trebuie sa disperati nici o clipa.Am trecut prin situatii foarte grele,dar CREDINTA IN DUMNEZEU ne-a dat putere sa depasim acele momente.Credinta si OAMENII minunati din viata noastra si din toata tara, au facut MIRACOLE.
    Sanatate Andreei si credinta si putere parintilor le doresc.
    Lili

    RăspundețiȘtergere
  14. Da, este revoltator ca aceasta tehnologie simpla pt. sec. 21 - acceleratorul de protoni / ioni nu exista in Romania.
    Este vorba doar de lipsa de interes, de indiferenta...
    Ce mare dificultate ar fi ca IFIN-HH Magurele (fosta IFA) sa ceara fonduri EU si nu numai pt. demararea acestui proiect (hadrono-terapie), extrem de simplu pt. fizicienii de acolo, dar vital pt. bolnavii de cancer din regiune. Este pacat ca nimanui nu-i pasa.
    Cristian,
    autor site fatima.dap.ro/Q10

    RăspundețiȘtergere
  15. Oricum, ca tratamente alternative, cautati pe Google pe: dna dr. Ana Aronzohn. A obtinut rezultate remarcabile in cancer cu doze mari de Q10 (400mg / zi) + Omega-3.

    RăspundețiȘtergere
  16. Andreea sunt alaturi de tine, cand vrei sa-mi vorbesti ma poti gasi pe blogul meu http://munteanuemanuel.blogspot.com , Bafta incontinaure Andreea.

    RăspundețiȘtergere
  17. http://munteanuemanuel.blogspot.com/ intra aici si vom putea vorbi mai multe.

    RăspundețiȘtergere
  18. rog, daca se poate, pe cei din familia Andreei sau oricine cunoaste acest caz, sa dea informatii, macar o data la 2-3 saptamani, in legatura cu evolutia lucrurilor, de exemplu prin postarea de comentarii aici, pe acest blog... cred ca asa e bine pentru toata lumea si, nu in ultimul rand, pentru Andreea...

    RăspundețiȘtergere
  19. Mesaj primit pe 22 ian de la cineva care cunoaste mai bine situatia: "Sambata 30 ianuarie, la ora 15.10, avionul cu care soseste Andreea Dumitran va ateriza pe aeroportul Baneasa. Eu am promis c-o intampinam cum se cuvine, deci pentru cine vrea sa ni se alature - ne intalnim in statia lui 41 de langa herastrau, la 14.00 ca sa mergem impreuna. Dar puteti, daca va e mai usor, sa veniti si direct acolo. Cele bune".

    RăspundețiȘtergere
  20. Sa inteleg ca a facut tratamentul respectiv...? M-as bucura sa stiu ca ii merge bine...Pe cei care stiu mai mult ii rog sa ne tina la curent. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna ziua! ma numesc Tanasa Andrei si sunt din Iasi. Destin un Radio on-line si am postat bannerul fetitei pe site www.radio4fun.z1.ro eu si echipa alaturi de ascultatori incercam sa ajutam fetita! Dumnezeu sa o ajute!

    RăspundețiȘtergere
  22. Andreea va pleca pe 2 martie la control in Germania la clinica unde a urmat tratamentul cu raze X si chimioterapie. Atunci se va vedea exact care au fost efectele tratamentului efectuat. Starea ei acum este cu mult mai buna decat la plecarea in Germania. A inceput chiar sa recupereze pentru scoala. Multumim tuturor celor care au fost si sunt incontinuare alaturi de noi.

    RăspundețiȘtergere
  23. In luna martie am fost din nou la Mediclin Robert Janker Bonn, Germania, pentru control. In urma acestuia s-a constatat o dinminuare cu aproximativ 30% a tumorii fata de cat avea ea inainte de inceperea tratamentului in Germania. Tot atunci am efectuat un control si la Clinica Universitara din Bon la o doamna profesor doctor specialista in oncopediatrie. Sin aici au apreciat ca fiind buna evolutia starii de sanatate a fiicei noastre si ne-au recomandat tratamentul cu TEMODAL cel putin 1 an de zile cu controale la 4 luni. De la intoarcerea urmam acest tratament sub urmarirea doamnei doctor Dragomir Monica, sefa sectiei de oncopediatrie din cadrul Institutului Oncologic ,,Al. Trestioreanu" Bucuresti, care ne-a recomandat ca in paralel cu TEMODAL sa urmam si un tratament cu BIOBRAN 250mg. De atunci au trecut 3 reprize de tratament cu TEMODAL si starea generala a Andreei putem spune ca este aproape buna, singurele probleme fiind in momentul de fata lipsa poftei de mancare si greutati la inghitire. La sfarsitul lunii iunie vom face din nou un control RMN , vom vedea care este evolutia si ce trebuie sa facem in continuare. Dca tumoarea se va retrage si mai mult din apropierea centrilor vitali ai aorganismului putem sa ne gandim chiar si la o interventie chirurgicala in strainatate in viitor. Cert este ca tratamentul este de lunga durata si o eventuala operatie este foarte costisitoare, timp in care trebuie sa putem face fata sistemului sanitar romanesc si sa fim pregatiti financiar oricand pentru a putea pleca la o eventuala operatie.
    Multumim din suflet celor care au fost si sunt incontinuare alaturi de noi si de fiica noastra Andreea si cine ne poate ajuta incontinuare pot sa o faca, conturile fiind inca active.

    DUMITRAN GABRIEL - tatal Andreei Ioana

    RăspundețiȘtergere
  24. Astazi Andreea implineste 9 ani. Toti ii dorim multa sanatate si speranta in mai bine. La RMN-ul din luna iunie rezultatul nu a fost pe masura asteptarilor. Bubita nu a mai scazut, dar nici nu a crescut. Se pare totusi ca este o schimbare spre bine in structura acesteia.

    RăspundețiȘtergere
  25. sanatate Andeea si sa te aiba Domnul in paza!

    RăspundețiȘtergere
  26. Viața poate fi complicată și crede-mă, viața a jucat o mulțime de trucuri asupra mea, nu cred niciodată în voodoo sau casting vraja, deși am citit câteva cărți despre ele. Un bărbat special numit Dr. Ajayi îmi dovedește că castingul voodoo / vraja este real și există. Ma numesc Sarah si am 45 de ani cu trei copii si un barbat iubitor ca sot. timp de 8 luni bune am fost într-o stare deprimată pentru că soțul meu s-a trezit într-o anumită dimineață și a ieșit din casă cu o parte din haine fără nicio explicație, l-am așteptat să se întoarcă acasă în acea zi, dar nu era unde să fie găsit, i a sunat și a spus că nu mai este interesat de căsătoria noastră sau de copii, acest lucru mi-a fost răcit pe piele și am fost în stare de șoc pentru că nu-mi amintesc că am avut nicio problemă, am aflat ulterior că a fost cu o altă femeie, toate discuțiile iar efortul de a-l face să se întoarcă acasă a fost un eșec, se comportă ca și când nu mă mai cunoscuse până acum. Citeam un articol pe un site web când am văzut o mărturie a unei femei care susține că doctorul Ajayi a ajutat-o ​​să-și rezolve problemele familiei și ea a renunțat la contactul său. Am ales contactul și i-am trimis un mesaj de război, dr Ajayi, i-am explicat problemele mele, a spus că nu trebuie să-mi fac griji că totul va fi bine. Am îndoieli în legătură cu asta, dar mi-am luat în minte să dau o lovitură. Mi s-au spus anumite lucruri de făcut pe care le-am făcut, știi că la 3 zile de la turnarea vraja într-o dimineață am auzit o bătaie la ușă, soțul meu stătea afară, a spus că nu știe ce face și nici nu-mi amintesc cât timp a rămas în afara casei, sunt foarte fericit să-mi revin soțul și mulțumesc merg dr. Ajayi caserul vrăjitor, de când l-am contactat, viața mea a mers fără probleme și vreau oameni acolo parcurgând starea mea anterioară pentru a avea un ajutor rapid de aceea îmi împărtășesc mărturia. Așadar, dacă traversați orice fel de dificultate în viață, contactați Dr. Ajayi prin e-mail: drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp: +2347084887094 și vă veți bucura că ați făcut-o.

    RăspundețiȘtergere